Carolina Herrera 212 VIP Rose – 50 ml [Preturi si Pareri]

Carolina Herrera 212 VIP Rose - 50 ml

Acordurile principale formate din sampanie si note fructate sunt completate cu floare de piersica, la care se adauga note lemnoase rafinate. Cu aceasta compozitie fresh-fructata, este un parfum senzual si feminin, este invitatia aromatica la o petrecere de neuitat! Compozitie: Notele de varf: tonuri de fructe, sampanie; Notele de mijloc: floare de piersic; Notele de baza: chihlimbar, lemn, mosc.

Verifica pretul pentru Apa de parfum 212 VIP Rose – 50 ml

Verifica pretul pe Aoro.ro
Verifica pretul pe eMAG.ro
Verifica pretul pe Elefant.ro

Parfumul 212 VIP Rose – 50 ml este produs de faimosul brand Carolina Herrera. Acesta poate fi achizitionat de pe site-urile de mai sus la un pret mult mai mic fata de pretul pe care il vei gasi in magazinele fizice. Pentru a compara preturile si pentru a alege sa cumperi parfumul Carolina Herrera 212 VIP Rose – 50 ml la cel mai mic pret apasa pe toate butoanele de mai sus si verifica cel mai mic pret.

Daca deja cunosti parfumul Carolina Herrera 212 VIP Rose atunci poti lasa parerea ta mai jos. Gusturile nu se discuta, insa o mica parere despre acest parfum ii poate face pe ceilalti sa isi formeze o opinie mai buna despre el si sa ia cea mai buna decizie in a il cumpara sau nu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here