Azzaro Duo Men – 80 ml [Preturi si Pareri]

Azzaro Duo Men - 80 ml

Un parfum oriental, lemnos de barbati, lansat in 2011. Azzaro Duo Men isi ia zborul cu un amestec proaspat si verde de grapefruit si galbanum. Ghimbirul picant se contopeste cu o inima de ienupar intr-un traseu cald, lemnos de vetiver, smirna, tonka si mosc. Compozitie: Note de varf: galbanum, ienupar, grapefruit; Note de mijloc: tonka, vetiver; Note de baza: mosc.

Verifica pretul pentru Apa de toaleta Duo Men – 80 ml

Verifica pretul pe Aoro.ro
Verifica pretul pe eMAG.ro
Verifica pretul pe Elefant.ro

Parfumul Duo Men – 80 ml este produs de faimosul brand Azzaro. Acesta poate fi achizitionat de pe site-urile de mai sus la un pret mult mai mic fata de pretul pe care il vei gasi in magazinele fizice. Pentru a compara preturile si pentru a alege sa cumperi parfumul Azzaro Duo Men – 80 ml la cel mai mic pret apasa pe toate butoanele de mai sus si verifica cel mai mic pret.

Daca deja cunosti parfumul Azzaro Duo Men atunci poti lasa parerea ta mai jos. Gusturile nu se discuta, insa o mica parere despre acest parfum ii poate face pe ceilalti sa isi formeze o opinie mai buna despre el si sa ia cea mai buna decizie in a il cumpara sau nu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here