Sa nu ma parasesti de Kazuo Ishiguro PDF

PDF ePUB Sa nu ma parasesti de Kazuo Ishiguro

Cartea Sa nu ma parasesti de Kazuo Ishiguro se poate descarca in format .PDF si .ePub dand click pe butonul de mai jos. Apasa Citeste Sa nu ma parasesti si vei ajunge in pagina de unde aceasta poate fi descrcata si citita direct de pe telefon, tableta, PC sau ebook reader.

Citeste Sa nu ma parasesti

Descrierea cartii:

Sa nu ma paraseÅŸti poarta in chip evident amprenta specifica a lui Kazuo Ishiguro. Rafinamentul ÅŸi sensibilitatea autorului dau naÅŸtere unei tulburatoare poveÅŸti de dragoste, ai carei protagoniÅŸti sunt trei tineri care fac parte dintr-o categorie aparte de fiinÅ£e umane: „donatori”, clone, nimic altceva decat produse de laborator, menite sa furnizeze organe de schimb pentru oamenii „adevaraÅ£i”. Tragic, emoÅ£ionant, tensionat ÅŸi cu un final surprinzator, Sa nu ma paraseÅŸti este unul dintre cele mai bune romane al lui Ishiguro, nominalizat la Booker Prize, National Book Critic Circle Award ÅŸi Arthur C. Clarke Award ÅŸi inclus pe lista celor mai bune carÅ£i in The New York Times, Publishers Weekly ÅŸi in numeroase alte reviste prestigioase. KAZUO ISHIGURO s-a nascut la Nagasaki in 1954 ÅŸi a imigrat in Marea Britanie in 1960. A debutat ca prozator la douazeci ÅŸi opt de ani cu Amintirea palida a munÅ£ilor, roman recompensat cu The Winifred Holtby Prize of the Royal Society of Literature ÅŸi tradus ulterior in treisprezece limbi. In 1986 i-a aparut al doilea roman, Un artist al lumii trecatoare, nominalizat in acelaÅŸi an la Booker Prize, laureat al Whitbread Book of the Year Award ÅŸi tradus in paisprezece limbi. 1989 este pentru Ishiguro anul de virf al carierei, autorul obÅ£inind cu RamaÅŸiÅ£ele zilei rivnitul Booker Prize. In 1995 Ishiguro a publicat NemingiiaÅ£ii (urmat de Pe cind eram orfani, Sa nu ma paraseÅŸti ÅŸi UriaÅŸul ingropat). In acelaÅŸi an Kazuo Ishiguro a primit distincÅ£ia Officer of the British Empire for Services to Literature ÅŸi in 1998 titlul de Chevalier de l’Ordre des Arts et des Lettres din partea statului francez. In 2017 Ishiguro primeÅŸte Premiul Nobel pentru Literatura.. Carte publicata de editura Polirom.

Verifica pretul cartii Sa nu ma parasesti de Kazuo Ishiguro:

Verifica pretul pe eMAG.ro
Verifica pretul pe Elefant.ro
Verifica pretul pe Libris.ro
Verifica pretul pe Carturesti.ro

Cartea poate fi cumparata si in format fizic, nu doar in versiune de eBook, .PDF sau .ePUB. Verifica cel mai mic pret pentru cartea Sa nu ma parasesti de Kazuo Ishiguro publicata de editura Polirom. Magazinele disponibile sunt eMAG, Elefant, Libirs si Carturesti. Apasa pe butoanele de mai sus si vei ajunge direct in pagina magazinelor. Alege sa cumperi inteligent si verifica pretul cartii in fiecare librarie. In afara de pret, nu este nicio deosebire intre cartea vanduta de eMAG, Libris, Carturesti sau Elefant!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here