Rochia aurie de Theo Anghel PDF

PDF ePUB Rochia aurie de Theo Anghel

Cartea Rochia aurie de Theo Anghel se poate descarca in format .PDF si .ePub dand click pe butonul de mai jos. Apasa Citeste Rochia aurie si vei ajunge in pagina de unde aceasta poate fi descrcata si citita direct de pe telefon, tableta, PC sau ebook reader.

Citeste Rochia aurie

Descrierea cartii:

Ana Simion este fiica unor imigranti romani pe taramul tuturor posibilitatilor. In urma unei intalniri pe nevazute, aranjata de o prietena, cunoaste un barbat pe care il antipatizeaza, fara drept de apel, inca din primele minute. Dorind sa puna capat serii dezastruoase, il refuza categoric. Insa individul face parte din tagma celor ce nu accepta un NU din partea sexului slab. Ranit in orgoliu, isi iese din fire, si o ataca pe Ana in toaleta localului. Tipetele ei atrag atentia unui necunoscut care o salveaza in ultimul moment. Mason Hart face parte dintr-o familie buna, insa putin cam ciudata. Atrasa in mijlocul acestui grup pestrit de sentimentele pe care incepe sa le aiba fata de Mason, viata banala a Anei este data peste cap..Theo Anghel scrie de pe la varsta de 11 ani, cand, mare fana a aventurilor inventate de Alexandre Dumas, crea muschetarii ei bucuresteni. Citeste orice carte, cu conditia sa fie bine scrisa.. Carte publicata de editura Quantum Publishers.

Verifica pretul cartii Rochia aurie de Theo Anghel:

Verifica pretul pe eMAG.ro
Verifica pretul pe Elefant.ro
Verifica pretul pe Libris.ro
Verifica pretul pe Carturesti.ro

Cartea poate fi cumparata si in format fizic, nu doar in versiune de eBook, .PDF sau .ePUB. Verifica cel mai mic pret pentru cartea Rochia aurie de Theo Anghel publicata de editura Quantum Publishers. Magazinele disponibile sunt eMAG, Elefant, Libirs si Carturesti. Apasa pe butoanele de mai sus si vei ajunge direct in pagina magazinelor. Alege sa cumperi inteligent si verifica pretul cartii in fiecare librarie. In afara de pret, nu este nicio deosebire intre cartea vanduta de eMAG, Libris, Carturesti sau Elefant!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here