Ramasitele zilei de Kazuo Ishiguro PDF

PDF ePUB Ramasitele zilei de Kazuo Ishiguro

Cartea Ramasitele zilei de Kazuo Ishiguro se poate descarca in format .PDF si .ePub dand click pe butonul de mai jos. Apasa Citeste Ramasitele zilei si vei ajunge in pagina de unde aceasta poate fi descrcata si citita direct de pe telefon, tableta, PC sau ebook reader.

Citeste Ramasitele zilei

Descrierea cartii:

RamaÅŸiÅ£ele zilei este o tulburatoare poveste de dragoste pe fundalul Angliei aflate in pragul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Personajul central, Stevens, se identifica in asemenea masura cu indatoririle sale de „majordom absolut” in conacul lordului Darlington, incat nu se lasa tulburat nici de dramaticele evenimente la care asista din umbra, nici de moartea tatalui, nici de pierderea singurei fiinÅ£e iubite, frumoasa ÅŸi inteligenta menajera a familiei, care, intuind sensibilitatea bine ascunsa in dosul pozei de o corectitudine desavarÅŸita a lui Stevens, incearca zadarnic sa-i insufle puÅ£ina caldura. Abia spre sfarÅŸitul vieÅ£ii, acesta realizeaza ca o existenÅ£a plasata exclusiv sub semnul datoriei este, de fapt, o existenÅ£a ratata ÅŸi ca el insuÅŸi nu e altceva decat o ramaÅŸiÅ£a a unui trecut ficÅ£ionalizat. KAZUO ISHIGURO s-a nascut la Nagasaki in 1954 ÅŸi a imigrat in Marea Britanie in 1960. A debutat ca prozator la douazeci ÅŸi opt de ani cu Amintirea palida a munÅ£ilor, roman recompensat cu The Winifred Holtby Prize of the Royal Society of Literature ÅŸi tradus ulterior in treisprezece limbi. In 1986 i-a aparut al doilea roman, Un artist al lumii trecatoare, nominalizat in acelaÅŸi an la Booker Prize, laureat al Whitbread Book of the Year Award ÅŸi tradus in paisprezece limbi. 1989 este pentru Ishiguro anul de virf al carierei, autorul obÅ£inind cu RamaÅŸiÅ£ele zilei rivnitul Booker Prize. In 1995 Ishiguro a publicat NemingiiaÅ£ii (urmat de Pe cind eram orfani, Sa nu ma paraseÅŸti ÅŸi UriaÅŸul ingropat). In acelaÅŸi an Kazuo Ishiguro a primit distincÅ£ia Officer of the British Empire for Services to Literature ÅŸi in 1998 titlul de Chevalier de l’Ordre des Arts et des Lettres din partea statului francez. In 2017 Ishiguro primeÅŸte Premiul Nobel pentru Literatura.. Carte publicata de editura Polirom.

Verifica pretul cartii Ramasitele zilei de Kazuo Ishiguro:

Verifica pretul pe eMAG.ro
Verifica pretul pe Elefant.ro
Verifica pretul pe Libris.ro
Verifica pretul pe Carturesti.ro

Cartea poate fi cumparata si in format fizic, nu doar in versiune de eBook, .PDF sau .ePUB. Verifica cel mai mic pret pentru cartea Ramasitele zilei de Kazuo Ishiguro publicata de editura Polirom. Magazinele disponibile sunt eMAG, Elefant, Libirs si Carturesti. Apasa pe butoanele de mai sus si vei ajunge direct in pagina magazinelor. Alege sa cumperi inteligent si verifica pretul cartii in fiecare librarie. In afara de pret, nu este nicio deosebire intre cartea vanduta de eMAG, Libris, Carturesti sau Elefant!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here