Orasul Ingerilor – Ingerul intunecat. Vol. 1 de Mihaela Strenc PDF

PDF ePUB Orasul Ingerilor - Ingerul intunecat. Vol. 1 de Mihaela Strenc

Cartea Orasul Ingerilor – Ingerul intunecat. Vol. 1 de Mihaela Strenc se poate descarca in format .PDF si .ePub dand click pe butonul de mai jos. Apasa Citeste Orasul Ingerilor – Ingerul intunecat. Vol. 1 si vei ajunge in pagina de unde aceasta poate fi descrcata si citita direct de pe telefon, tableta, PC sau ebook reader.

Citeste Orasul Ingerilor – Ingerul intunecat. Vol. 1

Descrierea cartii:

De milenii, Veghetorii ii apara pe oameni de strigoi si de creaturile lumii de dincolo. Ana ignora regulile ce le obliga pe Veghetoare sa-si aleaga tineri la fel ca ele si intra intr-o relatie cu un barbat fermecator, dar cu un trecut intunecat. Iubitul ei ascunde insa un secret care o va pune fata in fata cu cele mai negre cosmaruri ale ei. Acesta este in realitate fiul conducatorului, un Veghetor care a fost izgonit din familie dupa ce s-a aflat ca s-a dedat unor practici interzise. Dar asta nu e cea mai mare problema a Anei…M-am nascut in 1983 si am urmat cursurile Facultatii de Geografie. Mi-a placut sa scriu inca din copilarie, cand visam ca povestile mele sa apara in librarii. Dupa ce mi-am incercat norocul pe internet, publicand o carte in format electronic, am ajuns la editura Quantum, cu romanul “Ingerul Intunecat”, primul volum al seriei “Orasul Ingerilor”.. Carte publicata de editura Quantum Publishers.

Verifica pretul cartii Orasul Ingerilor – Ingerul intunecat. Vol. 1 de Mihaela Strenc:

Verifica pretul pe eMAG.ro
Verifica pretul pe Elefant.ro
Verifica pretul pe Libris.ro
Verifica pretul pe Carturesti.ro

Cartea poate fi cumparata si in format fizic, nu doar in versiune de eBook, .PDF sau .ePUB. Verifica cel mai mic pret pentru cartea Orasul Ingerilor – Ingerul intunecat. Vol. 1 de Mihaela Strenc publicata de editura Quantum Publishers. Magazinele disponibile sunt eMAG, Elefant, Libirs si Carturesti. Apasa pe butoanele de mai sus si vei ajunge direct in pagina magazinelor. Alege sa cumperi inteligent si verifica pretul cartii in fiecare librarie. In afara de pret, nu este nicio deosebire intre cartea vanduta de eMAG, Libris, Carturesti sau Elefant!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here