Nocturne. Cinci povesti despre muzica si amurg de Kazuo Ishiguro PDF

PDF ePUB Nocturne. Cinci povesti despre muzica si amurg de Kazuo Ishiguro

Cartea Nocturne. Cinci povesti despre muzica si amurg de Kazuo Ishiguro se poate descarca in format .PDF si .ePub dand click pe butonul de mai jos. Apasa Citeste Nocturne. Cinci povesti despre muzica si amurg si vei ajunge in pagina de unde aceasta poate fi descrcata si citita direct de pe telefon, tableta, PC sau ebook reader.

Citeste Nocturne. Cinci povesti despre muzica si amurg

Descrierea cartii:

Relatate la persoana intai, cu delicateÅ£ea ÅŸi simplitatea muzicala specifice lui Ishiguro, aceste cinci istorii personale, amuzante ÅŸi mustind de o tristeÅ£e duioasa, exploreaza intr-o maniera neaÅŸteptata cateva dintre temele predilecte ale autorului: dragostea, muzica, trecerea timpului ÅŸi, legata de aceasta, celebritatea. Visatori, indragostiÅ£i, stele pe punctul de a apune sau a se ridica pe firmament, toate aceste personaje, aflate intr-un moment de cotitura al vieÅ£ii lor, devin interpreÅ£ii unui concert in care fiecare voce ÅŸi fiecare instrument ating o nota umana cat se poate de autentica ÅŸi de ravaÅŸitoare. Fie ÅŸi pentru o singura clipa, muzica uneÅŸte sufletele, reaprinde scanteia dragostei, alina disperarea, preschimband-o in melancolie ÅŸi facand-o astfel suportabila. KAZUO ISHIGURO s-a nascut la Nagasaki in 1954 ÅŸi a imigrat in Marea Britanie in 1960. A debutat ca prozator la douazeci ÅŸi opt de ani cu Amintirea palida a munÅ£ilor, roman recompensat cu The Winifred Holtby Prize of the Royal Society of Literature ÅŸi tradus ulterior in treisprezece limbi. In 1986 i-a aparut al doilea roman, Un artist al lumii trecatoare, nominalizat in acelaÅŸi an la Booker Prize, laureat al Whitbread Book of the Year Award ÅŸi tradus in paisprezece limbi. 1989 este pentru Ishiguro anul de virf al carierei, autorul obÅ£inind cu RamaÅŸiÅ£ele zilei rivnitul Booker Prize. In 1995 Ishiguro a publicat NemingiiaÅ£ii (urmat de Pe cind eram orfani, Sa nu ma paraseÅŸti ÅŸi UriaÅŸul ingropat). In acelaÅŸi an Kazuo Ishiguro a primit distincÅ£ia Officer of the British Empire for Services to Literature ÅŸi in 1998 titlul de Chevalier de l’Ordre des Arts et des Lettres din partea statului francez. In 2017 Ishiguro primeÅŸte Premiul Nobel pentru Literatura.. Carte publicata de editura Polirom.

Verifica pretul cartii Nocturne. Cinci povesti despre muzica si amurg de Kazuo Ishiguro:

Verifica pretul pe eMAG.ro
Verifica pretul pe Elefant.ro
Verifica pretul pe Libris.ro
Verifica pretul pe Carturesti.ro

Cartea poate fi cumparata si in format fizic, nu doar in versiune de eBook, .PDF sau .ePUB. Verifica cel mai mic pret pentru cartea Nocturne. Cinci povesti despre muzica si amurg de Kazuo Ishiguro publicata de editura Polirom. Magazinele disponibile sunt eMAG, Elefant, Libirs si Carturesti. Apasa pe butoanele de mai sus si vei ajunge direct in pagina magazinelor. Alege sa cumperi inteligent si verifica pretul cartii in fiecare librarie. In afara de pret, nu este nicio deosebire intre cartea vanduta de eMAG, Libris, Carturesti sau Elefant!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here