Manipulatorul de azi si de maine. Puterea de a bulversa rostul oamenilor de Ionelas Popa PDF

PDF ePUB Manipulatorul de azi si de maine. Puterea de a bulversa rostul oamenilor de Ionelas Popa

Cartea Manipulatorul de azi si de maine. Puterea de a bulversa rostul oamenilor de Ionelas Popa se poate descarca in format .PDF si .ePub dand click pe butonul de mai jos. Apasa Citeste Manipulatorul de azi si de maine. Puterea de a bulversa rostul oamenilor si vei ajunge in pagina de unde aceasta poate fi descrcata si citita direct de pe telefon, tableta, PC sau ebook reader.

Citeste Manipulatorul de azi si de maine. Puterea de a bulversa rostul oamenilor

Descrierea cartii:

In vremurile traversate, cand nevoia de repere morale pare ca a fost deja abandonata, cand oamenii onesti din aceasta tara abia mai disting limita dintre moral si imoral, cand decadenta tinde sa ne subjuge pe multi dintre noi, manipulatorii care-si sporesc prestigiul in functie de numarul si statusul victimelor sunt luati drept modele de catre copiii nostri. Inspaimantator mai este insa ceva. Ca inca nu si-au atins apogeul, ca cel mai probabil o vor face in curand, atunci cand vor descoperi si vor invata sa foloseasca intregul arsenal existent unde manipularea reprezinta doar o rotita dintr-un angrenaj diabolic. Or, daca acum supun si controleaza destine fara remuscari, fara regrete si fara apasari, ceea ce ar trebui sa ne framante pe toti este ce vor mai pune la cale de acum inainte, fiindca, intr-o normalitate deliberat confuza, cu certitudine tuturor ne va fi tot mai greu sa gasim pe cineva cu care sa purtam o discutie sincera. Cu atat mai dificil sa descoperim colegi sau prieteni pe care sa ne putem baza, formatori de opinie onesti sau chiar parteneri de viata care sa nu mimeze sentimentele traite. Fireste, manipulatori de tipologii diferite intalnim peste tot. Pe strada, in centrele comerciale, in mijloacele de transport, acolo unde cei mai multi dintre ei sunt usor de sesizat. Tocmai de aceea, ajuns la momentul retrospectivei, nu mi-am propus sa ma refer la acestia, ci la cei din avangarda lor care construiesc in timp relatia personala cu victima, care exceleaza in arta prefacatoriei si poarta in 16 buzunarul din dos instrumente distrugatoare perfide. Cu cat sunt mai joviali si simpatici, cu atat sunt mai penetranti, cu cat sunt mai afectuosi si iubitori, cu atat sunt mai vatamatori. Si atentie, dupa cum spuneam, inca nu s-au desavarsit. In curand vom avea de-a face cu acest tip de manipulator, de departe cel mai perfid si periculos dintre toti, pe cat de eficient pe atat de nociv, care ne va lua pe nepregatite. Doar in carcasa lui embrionara, sub masti atragat. Carte publicata de editura Mica Valahie.

Verifica pretul cartii Manipulatorul de azi si de maine. Puterea de a bulversa rostul oamenilor de Ionelas Popa:

Verifica pretul pe eMAG.ro
Verifica pretul pe Elefant.ro
Verifica pretul pe Libris.ro
Verifica pretul pe Carturesti.ro

Cartea poate fi cumparata si in format fizic, nu doar in versiune de eBook, .PDF sau .ePUB. Verifica cel mai mic pret pentru cartea Manipulatorul de azi si de maine. Puterea de a bulversa rostul oamenilor de Ionelas Popa publicata de editura Mica Valahie. Magazinele disponibile sunt eMAG, Elefant, Libirs si Carturesti. Apasa pe butoanele de mai sus si vei ajunge direct in pagina magazinelor. Alege sa cumperi inteligent si verifica pretul cartii in fiecare librarie. In afara de pret, nu este nicio deosebire intre cartea vanduta de eMAG, Libris, Carturesti sau Elefant!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here