Grazia de Mircea Tuglea PDF

PDF ePUB Grazia de Mircea Tuglea

Cartea Grazia de Mircea Tuglea se poate descarca in format .PDF si .ePub dand click pe butonul de mai jos. Apasa Citeste Grazia si vei ajunge in pagina de unde aceasta poate fi descrcata si citita direct de pe telefon, tableta, PC sau ebook reader.

Citeste Grazia

Descrierea cartii:

„Grazia este un roman deopotriva spectaculos ÅŸi profund, epic in sensul tare, dar ÅŸi poetic, ficÅ£ional, autoficÅ£ional ÅŸi mistificÅ£ional in acelaÅŸi timp. O carte bogata in referinÅ£e livreÅŸti menite sa stimuleze ÅŸi sa amplifice perspectiva cititorului. Dintr-un fel de narcoza a iubirii se nasc cele patru poveÅŸti de dragoste – corespunzatoare capitolelor carÅ£ii –, cele patru graÅ£ii Iulia, Cezara, Alina ÅŸi Rosa. Erotismul discret fuzioneaza cu pulsiunile onirice vii ÅŸi seducatoare pentru a da naÅŸtere unei dimensiuni spaÅ£iale noi, greu de recunoscut, cu toate ca evenimentele povestite se petrec in oraÅŸe precum Viena, FlorenÅ£a, IaÅŸi, ConstanÅ£a ÅŸi Roma. Grazia este contopirea fericita dintre grazie ÅŸi graÅ£ie, dintre recunoÅŸtinÅ£a ÅŸi recunoaÅŸtere a celor care, pentru a putea trai cu adevarat, trebuie sa se strecoare unii in mintea celorlalÅ£i. Aceasta carte scrisa ÅŸi traita de Mircea Å¢uglea este, dupa ÅŸtiinÅ£a mea, unul dintre puÅ£inele romane cu accente textualiste in masura sa se adreseze marelui public, nu doar celui deprins cu strategiile narative ale postmodernitaÅ£ii.” (Åžerban Axinte) Mircea Å¢uglea (1974-2017) a debutat cu volumul Proezia, in 1996, care a obÅ£inut in acelaÅŸi an, la Satu Mare, premiul revistei Poesis. A studiat, dupa terminarea facultaÅ£ii, la Universitatea din Viena, cu o bursa oferita de profesorul sau, Marin Mincu, la acea vreme deÅ£inator al Premiului Herder. In timpul studenÅ£iei, a fost unul dintre fondatorii ÅŸi, mai apoi, coordonatorul Cenaclului de MarÅ£i din ConstanÅ£a. In presa culturala, a editat aproape 150 de numere ale Suplimentului de MarÅ£i, aparute in cotidianul Observator de ConstanÅ£a. Cateva dintre eseurile din acea perioada se regasesc in al doilea volum (electronic) intitulat Y2K. Tot in 2001, publica o a doua carte de poezie, numita chiar mircea Å£uglea. In 2006, primeÅŸte premiul pentru proza Quintessenz (Grenzüberschreitung – Trecerea frontierei), oferit de FundaÅ£ia Alfred Toepfer din Hamburg. InfiinÅ£eaza „Patratul literar“, cenaclu din care v. Carte publicata de editura Polirom.

Verifica pretul cartii Grazia de Mircea Tuglea:

Verifica pretul pe eMAG.ro
Verifica pretul pe Elefant.ro
Verifica pretul pe Libris.ro
Verifica pretul pe Carturesti.ro

Cartea poate fi cumparata si in format fizic, nu doar in versiune de eBook, .PDF sau .ePUB. Verifica cel mai mic pret pentru cartea Grazia de Mircea Tuglea publicata de editura Polirom. Magazinele disponibile sunt eMAG, Elefant, Libirs si Carturesti. Apasa pe butoanele de mai sus si vei ajunge direct in pagina magazinelor. Alege sa cumperi inteligent si verifica pretul cartii in fiecare librarie. In afara de pret, nu este nicio deosebire intre cartea vanduta de eMAG, Libris, Carturesti sau Elefant!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here