Felinare Stinse de Cristina Otel PDF

PDF ePUB Felinare Stinse de Cristina Otel

Cartea Felinare Stinse de Cristina Otel se poate descarca in format .PDF si .ePub dand click pe butonul de mai jos. Apasa Citeste Felinare Stinse si vei ajunge in pagina de unde aceasta poate fi descrcata si citita direct de pe telefon, tableta, PC sau ebook reader.

Citeste Felinare Stinse

Descrierea cartii:

Sorina este o adolescent atipica. Uneori uita. Uneori isi pierde cunostinta. Uneori se sufoca. Desi se implica in problemele infantile ale prietenilor ei si are o viata normala, Sorina traieste din intrebari si dorinta de a capata raspunsuri. Nu isi descifreaza identitatea, iar acest lucru o macina, iar halucinatiile care ii produc un rau atat phisic, cat si fizic, nu ii dau pace. Adrian este caracterizat de o veselie incredibila. Inconjurat de secrete si incertitudini, acesta face tot posibilul sa ii redea bucuria. Dar afectiunea lui ii da de banuit Sorinei si aceasta se trezeste intreband de ce un baiat pe care abia l-a cunoscut se comporta de parca ar cunoaste-o de o viata? Ii spune ca o sa ramana mereu langa ea. I-a mai promis cineva acest lucru. Dar cine?O studenta care zambeste de cate ori scrie, citeste sau incropeste o reteta noua. Imi place sa scriu si sa concretizez toate gandurile care umbla hai hui prin mintea mea, sa citesc in noptile de vara si sa prepar retete dulci, dar sanatoase. Daca nu-mi petrec timpul printre litere si ingredientele unei prajituri, ma gasesti langa oamenii care ma fac fericita. Si langa toti catelusii mei.. Carte publicata de editura Quantum Publishers.

Verifica pretul cartii Felinare Stinse de Cristina Otel:

Verifica pretul pe eMAG.ro
Verifica pretul pe Elefant.ro
Verifica pretul pe Libris.ro
Verifica pretul pe Carturesti.ro

Cartea poate fi cumparata si in format fizic, nu doar in versiune de eBook, .PDF sau .ePUB. Verifica cel mai mic pret pentru cartea Felinare Stinse de Cristina Otel publicata de editura Quantum Publishers. Magazinele disponibile sunt eMAG, Elefant, Libirs si Carturesti. Apasa pe butoanele de mai sus si vei ajunge direct in pagina magazinelor. Alege sa cumperi inteligent si verifica pretul cartii in fiecare librarie. In afara de pret, nu este nicio deosebire intre cartea vanduta de eMAG, Libris, Carturesti sau Elefant!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here